Trei români care mergeau în Grecia au ajuns la spital în Bulgaria după ce șoferul n-a văzut că se termină autostrada

Trei români care mergeau în Grecia au ajuns într-un spital din Bulgaria după ce au fost implicați într-un accident rutier, informează Marica.bg, care citează agenția de presă BGNES.
Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1, când șoferul mașinii înmatriculate în România nu a văzut semnele care anunțau terminarea autostrăzii Struma, aflată în construcție. În loc să părăsească autostrada, el a mers înainte. După ce a traversat un pod, asfaltul s-a oprit, iar mașina a trecut print-un grămadă de nisip, iar apoi a lovit o altă mașină.

Cei trei români aflați în mașină au fost transportați la spitalul MHAT-Blagoevgrad. O femeie de 44 de ani a suferit o fractură de pelvis, o altă femeie, de 68 de ani, a suferit o leziune pulmonară, iar soțul acesteia, în vârstă de 68 de ani, a suferit o comoție.
Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/externe/trei-romani-care-mergeau-in-grecia-au-ajuns-la-spital-in-bulgaria-dupa-ce-soferul-n-a-vazut-ca-se-termina-autostrada-1341583