Un tânăr din Irlanda își caută mama și rudele din Prahova. Cum îl puteți ajuta.

Un tânăr de 25 de ani, născut în Ploiești, care trăiește în Irlanda după ce a fost adoptat, își caută mama și rudele apropiate din comuna Bucov.
SALUTĂRI din Irlanda!
Sunt în căutarea rădăcinilor mele româneşti. Mă numesc OPREA LAURENȚIU, născut în PLOIEȘTI la data de 19. 08. 1995. Tatăl meu se numea Oprea Tănase, născut în 1950 și din nefericire, decedat cu mulţi ani in urmă. Mama se numea OPREA FLORICA născuta în 1954. Când m-am născut, ei locuiau în comuna BUCOV, sat CHIȚORANI din judeţul Prahova. Sunt nerabdator să îmi cunosc mama, fraţii şi surorile daca am, bunicii, unchii şi mătusele şi toti ceilalti membrii ai familiei mele. Mulţumesc din suflet tuturor celor care vor să mă ajute. Vă rog să DISTRIBUIȚI mesajul meu.

Cei care pot oferi mai multe informatii despre rudele lui Laurențiu Oprea sunt rugate să contacteze pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, profilul Facebook: ileana Cunniffe Baiescu sau scrieți pe adresa de email: [email protected]
Laurențiu a apelat la o comunitate specializată în găsirea părinților biologici fondată de Ileana Cunniffe Băiescu, care și-a petrecut copilăria în Prahova și care s-a stabilit în Irlanda în 1996.

A ajuns aici după ce în perioada 1990-1996 a locuit în Câmpina, unde a învățat la Școala Generală nr 8 și la Liceul Energetic. Pe 24 ianuarie 2015, Ileana Cunniffe Băiescu a creat Pagina de FACEBOOK „The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României în speranţa de a-şi îndeplini un vis important: găsirea fratelui său, Marin Constantin Victor, dat în adopţie internaţională.

După mai mulţi ani de căutări și fără nici un rezultat, Ileana a avut ideea să transfere căutările pe reţelele de socializare. Așa spera să-și găsească fratele prin conectarea cu cât mai mulți tineri adoptați din România în diferite ţări ale lumii. Trei săptămâni mai târziu, pe 10 februarie 2015, a postat singura fotografie de familie în care apărea fratele său alături de părinți. După câteva mii de ore de căutări, sute de telefoane și mail-uri, Ileana și-a împlinit visul, găsindu-și fratele. Revederea a fost emoționantă și a determinat-o pe Ileana să-i ajute și pe alți copii adoptați să-și cunoască părinții biologici.

Ileana a creat Pagina de FACEBOOK „The Never Forgotten Romanian Children – Copiii niciodată uitați ai României prin intermediul căreia aproape 400 de copii adoptați de străini, majoritatea la începutul anilor 90, și-au părinții biologici din România, numeroase cazuri ”rezolvate” fiind prahoveni.
Citeşte întreaga ştire:https://www.observatorulph.ro/eveniment/2581397-un-tanar-din-irlanda-isi-cauta-mama-si-rudele-din-prahova-cum-il-puteti-ajuta