Un asigurator australian lanseaza o polita auto ce premiaza soferii care isi lasa masina acasa si aleg sa mearga pe jos, cu bicicleta sau cu transportul in comun

Bingle go, brand-ul de asigurari al Suncorp Group (Australia), lanseaza o noua asigurare auto ce premiaza soferii care isi lasa masina acasa si aleg sa se deplaseze pe jos, cu bicicleta sau cu transportul in comun. Cu alte cuvinte, soferii care nu isi folosesc masinile se bucura de anumite beneficii la noua asigurare auto, care va fi subscrisa prin intermediul AAI Limited DBA Vero Insurance, informeaza Coverager.
Potrivit sursei citate, acest produs de asigurare a fost co-proiectat alaturi de Trov, unul dintre partenerii Suncorp, fiind conceput in jurul platformei Powered by Trov. Noua aplicatie mobila foloseste tehnologia telematica pentru a detecta inteligent modul de transport ales de un client, precum si distanta parcursa de acesta, pentru a determina care sunt calatoriile eligibile care contribuie la bonusul de mobilitate.

„Bingle go e o evolutie a unui produs de asigurare traditional si comprehensiv, cu functii si caracteristici suplimentare, care protejeaza si recompenseaza clientii atunci cand acestia calatoresc atat cu masina, cat si cu alte miloace de transport. Unul dintre cele mai interesante elemente este reprezentat de bonusul de mobilitate, cu ajutorul caruia, daca lasa masina acasa si calatoresc pe jos, cu bicicleta sau cu transportul in comun, clientii beneficiaza de o reducere suplimentara de 20% a primei de asigurare. Clientii nostri se asteapta la experiente simple, captivante si pline de satisfactii in tot ce fac. Bingle go face ca asigurarea auto sa fie la fel de accesibila si la fel de usor de gestionat ca abonamentul preferat, cu polite lunare care sunt disponibile direct din aplicatie si pot fi anulate oricand”, subliniaza Lisa HARRISON – CEO Insurance Product & Portfolio, Suncorp.

„Stim ca, in momentul de fata, multi oameni se confrunta cu un stres financiar, iar Bingle go poate fi un mod rentabil prin care clientii sa isi pastreze masinile protejate, fiind, in acelasi timp, recompensati pentru modul in care traiesc deja. Restrictiile impuse pe fondul COVID-19 inseamna ca multi dintre noi folosesc masinile in mod diferit – in unele cazuri, acestea fiind complet eliminate din ecuatia transportului zilnic. E un mediu interesant in care sa lansam un nou produs de asigurare auto si suntem siguri ca propunerea unica Bingle go le va oferi clientilor acoperirea de care acestia au nevoie si caracteristicile pe care ei si le doresc – toate, direct pe smartphone”, completeaza Lisa HARRISON.

„Trov si Suncorp au initiat un nou tip de protectie, care se aliniaza perfect cu toate ritmurile care apar in mobilitatea personala. Extinzand protectia atunci cand oamenii aleg noi platforme de mobilitate, precum si rasplatindu-i ca au lasat masinile acasa, Bingle go propune un nou mod de a percepe asigurarile auto: inteligent, adaptabil, personalizat si complet digital”, sustine Scott WALCHEK – Founder & CEO, Suncorp.

Avand in vedere restrictiile impuse de catre autoritati pe fondul pandemiei COVID-19, Suncorp Group va implementa acest program pilot de asigurare in Sydney, Brisbane si Adelaide si, prin intermediul Bingle go, va oferi „reduceri substantiale” pentru 500 de clienti, mai noteaza sursa citata.
Citeşte întreaga ştire:https://www.1asig.ro/Un-asigurator-australian-lanseaza-o-polita-auto-ce-premiaza-soferii-care-isi-lasa-masina-acasa-si-aleg-sa-mearga-pe-jos-cu-bicicleta-sau-cu-transportul-in-comun-articol-3,117-64280.htm