Un bărbat condamnat în Portugalia la patru ani şi şase luni de închisoare pentru infracţiuni informatice, prins în judeţul Dolj

Un bărbat care fusese condamnat în Portugalia la patru ani şi şase luni de închisoare pentru infracţiuni informatice a fost prins de poliţişti în judeţul Dolj, relatează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Dolj au desfăşurat duminică o acţiune pentru depistarea persoanelor care se sustrag de la executarea pedepselor privative de libertate.

„În baza unor date şi informaţii obţinute, poliţiştii au efectuat o descindere domiciliară pe raza localităţii Gighera, fiind prins şi condus la sediul I.P.J. Dolj, un bărbat de 37 ani, din Craiova, care se sustrăgea de la executarea pedepsei închisorii”, a transmis IPJ Dolj.

Autorităţile din Portugalia au emis pe numele bărbatului un mandat european de arestare, el fiind condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni informatice.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. El va fi prezentat duminică, Curţii de Apel Craiova, în vederea extrădării.
Citeşte întreaga ştire:https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24965378-barbat-condamnat-portugalia-patru-ani-sase-luni-inchisoare-pentru-infractiuni-informatice-prins-judetul-dolj.htm