Un român a provocat panică într-o localitate din Italia, după ce a incendiat două mașini de lux

Serviciile de urgență din localitatea Romano d’Ezzelino au intervenit prompt pentru a stinge cele două mașini incendiate, relatează portalul bassanonet.it. Deși au intervenit rapid, oamenii legii nu au reușit să reducă din pagube, cele două maşini, un Porsche şi un BMW, făcându-se scrum.

Carabinierii au demarat o anchetă şi au identificat rapid făptașul care a semănat panică în localitate: un tânăr român de 21 de ani, fără un domiciliu stabil, care a venit de curând în Italia. În ultimele săptămâni, el a mai făcut probleme în zonă, astfel că polițiștii au mers și l-au căutat prin locurile pe care le frecventa, însă nu l-au găsit.

La un moment dat, polițiștii au fost anunțați că la spitalul din s-a prezentat un pacient care avea semnalmentele românului şi care prezenta arsuri pe mâini. După ce a primit îngrijri medicale, bărbatul a fost predat carabinierilor. El a încercat să scape, spunând că nu vorbește limba italiană, însă surpriză, unul dintre carabinieri știa limba română.

Tânărul a fost reținut peste noapte, urmând a fi cercetat în stare de libertate.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/un-roman-a-provocat-panica-intr-o-localitate-din-italia-dupa-ce-a-incendiat-doua-ma-ini-de-lux_433778.html