Un român din Italia a ajuns la spital după ce a fost bătut de vecinul său cu o bâtă de baseball

Agresiunea s-a petrecut în orașul italian Arezzo, din Toscana, unde un tunisian în vârstă de 41 de ani a fost arestat după ce și-a agresat vecinul de casă, un cetățean român, cu bâta de baseball. Mai mult, când polițiștii au intervenit la fața locului pentru a investiga agresiunea, africanul a suflat spre ei și le-a spus apoi că este infectat cu COVID-19.

Era duminică, 11 octombrie 2020, în jurul orei de prânz, când între tunisian și vecinul său român a avut loc o discuție aprinsă care, în scurt timp, s-a transformat într-o agresiune violentă. Bărbatul african a pus mâna pe o bâtă de baseball și a încercat să-l lovească pe conaționalul nostru în cap, scrie publicația locală Corriere di Arezzo.
Românul a apucat, însă, să-și protejeze capul cu mâinile înainte de a fi lovit, dar s-a ales totuși cu o fractură la brațul stâng provocată de bâta de baseball. Victima a alertat forțele de ordine, apoi a fost transportat la spital unde medicii i-au dat 30 de zile de concediu medical.

Cetățeanul tunisian, care se află legal în Italia și are permis de ședere valabil până în iunie anul viitor, a fost pus sub arest și urmează să fie judecat în luna noiembrie prin proces abreviat. Bărbatul are și alte antecedente penale.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/roman-din-italia-ajuns-la-spital-dupa-ce-fost-batut-de-vecinul-sau-cu-bata-de-baseball/