Un român din Italia a fost prins abia după 19 ani de la comiterea unei crime. Cum a fost posibil

Un român de 60 de ani din Italia a fost acuzat de uciderea unui italian, după 19 ani de la comiterea faptei, scrie www.larena.it.

Crima s-a petrecut în noaptea de 28 spre 29 mai 2001. Antonio Schiesaro, care avea 70 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori cu o foarfecă, în gât și în abdomen, în apartamentul său din Veronetta.

Însă, de atunci, anchetatorii italieni nu au reușit să-l găsească pe criminal, până în urmă cu câteva zile, când românul de 60 de ani a fost arestat și încarcerat la Roma.

Românul, cu un trecut violent, a fost prins abia după ce o probă din ADN-ul său a intrat în sistem, după ce a fost la un pas să-și ucidă partenera de viață, în 2015, scrie sursa citată.

Atunci, din cauza geloziei, el și-a bătut cu bestialitate partenera, a stropit-o cu alcool și i-a dat foc. Salvată de cei care i-au sărit în ajutor, femeia a suferit arsuri grave și a povestit polițiștilor violențele la care era supusă de român. Românul a fost trimis în închisoare.
Citeşte întreaga ştire:https://stirileprotv.ro/stiri/socant/un-roman-din-italia-a-fost-prins-abia-dupa-19-ani-de-la-comiterea-unei-crime-cum-a-fost-posibil.html