Un român din Italia a încercat să-și sugrume soția. Femeia suporta de ani de zile violențe, dar nu s-a dus la poliție de frică

Un bărbat român în vârstă de 40 de ani a fost arestat la Chieri, în apropiere de Torino, după ce și-a bătut crunt soția. El a lovit-o pe femeie cu palmele și pumnii, în față, după ce a încercat să o sugrume, relatează La Stampa.

Violențele în familia respectivă nu erau tocmai o noutate, bărbatul își lovea frecvent soția, dar femeia nu a făcut niciodată plângere la poliție de frica soțului său.
De această dată însă, în ajutorul victimei au sărit vecinii care, după ce au auzit din nou țipete în casa familiei de români, au anunțat carabinierii. Militarii l-au găsit pe soțul bătăuș tocmai când o lovea cu palmele și pumnii pe femeie, după ce încercase să o sugrume, strângând-o de gât.

Bărbatul a fost arestat, iar soția invitată la cazarma carabinierilor unde a avut în cele din urmă curajul să povestească prin ce bătăi, umilințe și abuzuri a trecut în ultimul timp: „El se enervează din orice și atunci sare mereu la bătaie”. Femeia nu găsise niciodată curajul de a-l denunța pe bărbatul violent.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/roman-din-italia-incercat-sa-si-sugrume-sotia-femeia-suporta-de-ani-de-zile-violente-dar-nu-s-a-dus-la-politie-de-frica/