Un român din Spania riscă 19 ani de închisoare. A exploatat, bătut și batjocorit o femeie

Un bărbat a terorizat o femeie mai mulți ani, iar poliția îl caută pentru a-l aresta.
Polițiștii din Spania sunt pe urmele unui român în vârstă de 56 de ani, pe care vor să-l rețină din cauza comiterii mai multor infracțiuni. Petru U. este acuzat pentru că timp de mai mulți ani a maltratat o femeie. Este vorba despre o poloneză, pe care bărbatul a cunoscut-o în timp ce aceasta cerșea în Valencia.

În 2012, cel căutat de poliție a dus-o cu forța pe femeie într-o fabrică părăsită, a amenințat-o cu cuțitul și a abuzat-o fizic. Timp de cinci ani, bărbatul a repetat agresiunile și torturile. Cei doi au locuit împreună, în mai multe locuri, femeia fiind constrânsă să-l urmeze pe agresor. La un moment dat,poloneza a reușit să scape din „menghină” și a fugit. Și-a văzut de viață și a reușit chiar să înceapă o relație.

Însă, la un moment dat, întâmplător, în timp ce mergea pe stradă alături de iubitul ei, femeia a dat nas în nas cu agresorul care îi transformase viața într-un coșmar. Românul a recurs la amenințări înspăimântătoare și i-a spus că o va desfigura în asemenea hal încât niciun bărbat să nu o mai poată privi. De violențe verbale nu a scăpat nici partenerul polonezei, care a fost amenințat că va omorât atât el cât și familia lui.
Conform ziariștilor de la ziarulromanesc.es, românul voia s-o readucă pe victimă lângă el, pentru a o exploata. Românul, care riscă să stea timp de 19 ani după gratii, după ce va fi prins de polițiști și judecat în instanță, este acuzat, conform sursei citate, de proxenetism, agresiune sexuală și amenințări. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Toto în Spania, doi români, o femeie în vârstă de 22 de ani, și un bărbat de 21 de ani au fost arestați în această săptămână la Badalona (Catalonia), sub acuzația de tâlhărie cu violență și vătămare.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/un-roman-din-spania-risca-19-ani-de-inchisoare-a-exploatat-batut-si-batjocorit-o-femeie.html