Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Cum proceda bărbatul

Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Un bărbat român este acuzat în Irlanda că a jefuit cutia milei, din mai multe biserici din comitetele Waterford și Cork. Vasile Chilimbir este acuzat de cinci frurturi, iar sumele sustrase sunt cuprinse între 5 și 15 lire sterline.
Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei.Cum proceda bărbatul
Un român este acuzat de furt în Irlanda după ce ar fi jefuit cutia milei. Un bărbat român în vârstă de 55 de ani, este acuzat în Irlanda pentru că ar fi jefuit cutia milei din mai multe biserici. Vasile Chilimbir este judecat în districtul Mallow, după ce ar fi sustras mai multe plicuri de bani din comitetele Waterford și Cork. Vasile este acuzat de cinci furturi, în Shanagarry, Carrigtwohill, Cloyne și Dungarvan, iar sumele sustrase sunt cuprinse între 5 și 15 lire sterline.
Conform surselor, Vasile Chilimbir pescuia plicurile din cutiile de donații, cu ajutorul unui fir în capătul căruia avea legat un cârlig. Detectivul David Kelleher a declarat în instanță că poliția nu se opune eliberării pe cauțiune, dacă bărbatul român acceptă să respecte condițiile eliberării. Mai mult, acesta a menționat că ancheta este în desfășurare și că românul ar putea fi acuzat de alte infracțiuni. Următoarea înfățișare va avea loc pe 11 martie 2021.
Citeste mai mult:https://redactia.ro/un-roman-este-acuzat-de-furt-in-irlanda-94217