Un şofer român de TIR a devenit erou în Spania pentru că a salvat de la moarte un alt şofer, pe care l-a scos din maşina luată de ape

Mihai Baciu se afla la volan, în apropiere de Osuna, dar s-a oprit când a observat o maşină luată de ape. Nu a stat pe gânduri şi a acţionat. Potrivit cotidianului spaniol El Pespunte, citat de Adevărul.ro, maşina condusă de Juan Antonio era pe punctul de a intra pe autostradă când a fost surprinsă de forţa unui torent uriaş.
Vehiculul a fost pur şi simplu proiectat peste gardul care separă drumul de serviciu de autostradă, după ce nivelul apei a crescut atât de mult încât şoferul a pierdut complet controlul şi nu mai putea ieşi din maşină. În disperare de cauză, Mihai şi-a abandonat camionul şi a sărit să-l salveze pe şoferul aflat într-o situaţie delciată. „Când m-am apropiat de dubiţă, am observat că şoferul era prea calm şi asta m-a îngrijorat foarte mult. Mă temeam să nu fi făcut infarct”, a povestit românul pentru sursa citată.

Mihai Baciu se afla la volan, în apropiere de Osuna, dar s-a oprit când a observat o maşină luată de ape. Nu a stat pe gânduri şi a acţionat. Potrivit cotidianului spaniol El Pespunte, maşina condusă de Juan Antonio era pe punctul de a intra pe autostradă când a fost surprinsă de forţa unui torent uriaş.

Vehiculul a fost pur şi simplu proiectat peste gardul care separă drumul de serviciu de autostradă, după ce nivelul apei a crescut atât de mult încât şoferul a pierdut complet controlul şi nu mai putea ieşi din maşină. În disperare de cauză, Mihai şi-a abandonat camionul şi a sărit să-l salveze pe şoferul aflat într-o situaţie delicată.

Citeşte întreaga ştire:https://www.g4media.ro/un-sofer-roman-de-tir-a-devenit-erou-in-spania-pentru-ca-a-salvat-de-la-moarte-un-alt-sofer-pe-care-l-a-scos-din-masina-luata-de-ape-adevarul.html