Urmărit în Spania pentru grup infracțional organizat și trafic de persoane, prins în Mureș!

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Poliției orașului Iernut, au desfăşurat o acțiune marți, 30 iunie, în urma căreia au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 69 de ani, din localitatea Iernut, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de persoane.

”Persoana în cauză era dată în urmărire internațională de autorităţile judiciare spaniole din data de 12 iunie. Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș a luat măsura reținerii acestuia pentru 24 ore, urmând fi prezentat instanței de judecată pentru validarea mandatului european de arestare. Pentru depistarea lui, poliţiştii au beneficiat de informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.
Citeşte întreaga ştire:https://www.zi-de-zi.ro/2020/06/30/urmarit-in-spania-pentru-grup-infractional-organizat-si-trafic-de-persoane-prins-in-mures/