Zeci de români au fost încuiaţi într-o benzinărie din Cehia. Oamenii legii i-au amendat pe toţi

Mai mulţi români au fost încuiaţi de către o vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până când a sosit poliţia şi i-a amendat, după ce aceştia au fost protagoniştii unui scandal. Angajaţii benzinăriei au încercat să îi calmeze pe români, însă nu au reuşit să rezolve nimic cu vorba bună.
Zeci de români au coborât dintr-un autocar într-o benzinărie din Cehia şi au fost protagoniştii unui scandal incredibil. Totul a început de la faptul că românii nu purtau mască de protecţie, iar din acest motiv vânzătoarele au decis să îi închidă în interior şi să cheme poliţia.
Incidentul a fost povestit pe Facebook de către un român care a asistat la toată scena. Potrivit acestuia, vânzătoarele au început să ţipe, iar românii le adresau cuvinte jignitoare. După ce oamenii legii au ajuns la faţa locului, fiecare român a primit câte o mască şi o amendă, iar benzinăria a fost redeschisă doar după dezinfecţie.

„Benzinărie pe o autostradă din Cehia. Oprește un autocar românesc cu numere de TM, din care coboară vreo 20 de persoane, toți fără mască, și intră în benzinărie mergând la toalete. Vânzătoarele încep să țipe că trebuie să intre cu măști, românii râd și înjură continuând să intre. Personalul benzinăriei blochează ușile și cheamă poliția care a ajuns în 10 min. Rezultat: fiecăruia din cei care erau înăuntru li s-a dat câte o mască și o amendă! Nu a scăpat unul! Benzinăria a fost redeschisă după dezinfecție.”
Citeşte întreaga ştire:https://www.romaniatv.net/zeci-de-romani-au-fost-incuiati-intr-o-benzinarie-din-cehia_529007.html