Adolescentă din Dâmbovița, răpită de traficanți. Eleva urma să ajungă în Austria pentru a practica prostituția

Momente de coșmar pentru o adolescentă de 17 ani din Dâmbovița, care a fost răpită de doi indivizi. Aceștia au vrut să o oblige să întrețină relații cu diferite persoane într-un apartament din București. Cei doi au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.
Adolescenta de 17 ani din Târgoviște a plecat voluntar de acasă cu aproape o săptămână, asta după ce a vorbit pe internet cu doi indivizi. Cei care au semnalat dispariția fetei au fost rudele. ”În cauză s-a reținut faptul că, la data de 15.05.2020, a fost înregistrată la DIICOT – Biroul Teritorial Dâmbovița o sesizare din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul SCCO Dâmbovița cu privire la faptul că o persoană vătămată minoră, în vârstă de 17 ani, a fost racolată și este ținută împotriva voinței sale într-o locație necunoscută, în scopul exploatării prin practicarea prostituției,” se arată în comunicatul transmis de DIICOT. Cei doi au vrut să o trimită pe minoră în București pentru a întreține relații sexuale cu diferite persoane contra cost. Mai mult, după ce aceasta ar fi împlinit vârsta de 18 ani, indivizii plănuiau să o trimită în Austria pentru a practica prostituția. Victima a fost găsită pe 15 mai în Puchenii Mari, județul Prahova, în casa unuia dintre traficanți și a fost predată familiei. ”La data de 17.05.2020, Tribunalul Dâmbovița a dispus față de cei doi inculpați măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, a lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile Ploiești,” se mai arată în comunicatul DIICOT.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/adolescenta-din-dambovita-rapita-de-traficanti-eleva-urma-sa-ajunga-in-austria-pentru-a-practica-prostitutia-3003655