Alertă în Austria. Trei prostituate românce, infectate cu Covid, sunt de negăsit

După ce trei prostituate românce, angajate într-un bordel din Austria, au fost infectate cu COVID 19 au dispărut din clubul în care obișnuiau să își racoleze clienții. Autoritățile sunt în căutarea lor, dar femeile sunt de negăsit la adresele pe care le-au lăsat angajatorului.
După ce s-au redeschis bordelurile în luna iunie, trei prostituate românce care lucrau într-un club din Austria au fost infectate cu COVID 19și au dispărut ca prin minune.

Femeile au mers infectate la muncă în clubul de noapte „Funny Hill” între 23 și 25 august, iar marea problemă a autorităților este că toți clienții bordelului care au intrat în contact cu ele ar putea fi infectați. Polițiștii i-au sfătuit pe aceștia să își monitorizeze starea de sănătate.
După lungi căutări, damele de companie au fost identificate de către poliție, însă adresele declarate nu erau corecte sau nu existau.

Administrația a declarat că cei care au avut contact cu prostituatele nu sunt prea cooperanți și momentan nu știu unde au dispărut cele trei.

În Austria sunt circa 8000 de persoane înregistrate ca lucrători sexuali. Guvernul austriac a transmis celor care practică această meserie să respecte regulile sanitare și să refuze oferirea serviciilor persoanelor care au simptomele specifice virusului.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/alerta-in-austria-trei-prostituate-romance-infectate-cu-covid-sunt-de-negasit.html