Ambasadorul SUA în România, mesaj TRANȘANT: România NU are alte soluție pentru un trai mai bun

Ambasadorul SUA la București Adrian Zuckerman a vorbit despre comemorarea a 30 de ani de la Revoluție și căderea comunismului. În context, diplomatul american a precizat că o cheie pentru o Românie mai bună este eradicarea corupției care „erodează” instituțiile și subminează societatea românească.
„La împlinirea a 30 de ani de la prăbușirea comunismului, America îi comemorează pe românii care s-au sacrificat atunci când România a ales calea libertății, eliberându-se de tiranie. Așa cum a menționat președintele Trump în mesajul său transmis în onoarea Zilei Naționale a Victimelor Comunismului „ni-i amintim pe cei peste 100 de milioane de oameni care au murit din cauza opresiunii comuniste… și ne reafirmăm angajamentul de a asigura pentru toți un viitor în pace și prosperitate, bazat pe principiile fundamentale ale democrației —libertatea, dreptatea și un profund respect pentru valoarea fiecărei vieți umane”, a scris Adrian Zuckerman într-un comentariu adresat românilor și transmis de ambasada SUA în România.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiripesurse.ro/ambasadorul-sua-in-romania-mesaj-tran-ant-romania-nu-are-alte-solutie-pentru-un-trai-mai-bun_1415996.html