Antonio a evadat dintr-o închisoare din Spania, în 2016! A fost găsit…în Sărata!

Un spaniol închis în Spania, pentru tâlhărie, a evadat din închisoare în 2016. Căutat la nivel internațional, a fost găsit zilele trecute…în Sărata. Antonio Jesus se află în arest până când autoritățil spaniole vor veni după el.
În 2010, AGUILERA HERRADA ANTONIO JESUS, cetățean spaniol, a fost condamnat de autoritățile din Spania la 9 ani, 6 luni și 15 zile de închisoare pentru comiterea a două tâlhării săvârșite cu amenințări, prin utilizarea unui obiect periculos, tăinuire și trafic de substanțe narcotice care nu provoacă daune grave sănătății.

În 2016, Antonio a evadat din închisoare, fiind dat în urmărire la nivel internațional. I-a rămas de executat o pedeapsă de 3 ani, 2 luni și 17 zile de închisoare.
După patru ani de la momentul evadării, bărbatul a fost găsit la doi pași de Bistrița. A fost prezentat instanței, iar acum se află în arest.

”La data de 31 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat, în localitatea Sărata, un bărbat, de 39 de ani, cetățean spaniol, care era urmărit internațional. (…) La data de 31 octombrie 2020, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, iar, ulterior, la data de 1 noiembrie, a fost prezentat Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea sa, pentru 30 de zile” transmit reprezentanții IPJ BN.
Citeşte întreaga ştire:https://www.bistriteanul.ro/antonio-a-evadat-dintr-o-inchisoare-din-spania-in-2016-a-fost-gasit-in-sarata/