Austria. Dispută între doi șoferi români de camion, terminată sângeros. Un român și-a atacat colegul cu un cuțit

În orașul Wels, o dispută între doi șoferi români de camion, din seara de vineri, s-a terminat cu un conflict sângeros. Potrivit poliției, cei doi români s-au certat de la un loc de parcare, la o benzinărie din Terminalstrasse.
Un român, de 52 de, l-ar fi atacat cu un cuțit pe colegul său de 44 de ani. După ce l-a rănit, a fugit de la locul faptei. Victima a reușit să facă o fotografie cu celălalt camion cu telefonul mobil.

Ulterior, a anunțat oamenii legii care au pornit pe urmele agresorului. În timpul urmăririi, făptuitorului a fost reperat pe autostradă. Românul de 52 de ani a fost urmărit, apoi a fost oprit la Hörsching, relatează oe24.at.

Bărbatul a fost arestat și dus la închisoarea Wels. Victima a suferit o tăietură la mâna stângă și a fost internată la clinica Wels.

Pentru nu a fost lăsat să intre, sâmbătă, într-o benzinărie, din cauza regulilor impuse de pandemie, adică număr limitat de clienți, un român s-a întors cu bâtă și l-a lovit fără milă pe agentul de pază. Sâmbătă seara, în jurul orei 20:35, românul de 34 de ani, care locuiește în Graz, a vrut să intre într-o benzinărie din Eggenberg. Datorită reglementărilor COVID, adică un număr limitat de clienți în magazin, agentul de pază l-a oprit, temporar, să intre în interior. După o scurtă dispută, românul a plecat, scrie krone.at.

A revenit însă puțin mai târziu, înarmat cu bâtă, cu care a atacat agentul de pază. Rănit la cap, agentul de securitate, ajutat de un coleg a reușit urmărească atacatorul și să-l oprească până la sosirea poliției. Polițiștii l-au arestat pe românul agresiv și l-au transferat la centrul de detenție al poliției din Graz. În timpul percheziției, arma crimei a fost, de asemenea, confiscată. Departamentul penal al poliției din Graz a preluat ancheta.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/austria-disputa-intre-doi-soferi-romani-de-camion-terminata-sangeros-un-roman-si-a-atacat-colegul-cu-un-cutit_462372.html