Italia. Un român înarmat cu o macetă a stârnit teroare în parcarea unui centru comercial

Un român de 39 de ani înarmat cu o macetă a stârnit teroare în parcarea unui centru comercial din oraşul Monza, Lombardia, după ce a ameninţat mai multe persoane, relatează ştiridiaspora.ro.
Românul, furios şi înarmat cu o macetă, a ameninţat şi speriat o mamă şi pe fiica acesteia, apoi a jefuit doi fraţi într-o parcare a centrului comercial via Della Guerrina, din oraşul Monza.La vederea forţelor de ordine, bărbatul a încercat să fugă pe o stradă, dar a fost blocat de carabinieri, prins şi arestat. Iniţial, românul s-a apropiat de o femeie şi de fiica ei care au au trecut prin momente teroare când s-au trezit în faţa cu tânărul de 39 de ani. Bărbatul a spart geamul maşinii lor şi apoi le-a ameninţat cu o macetă cu o lamă de treizeci de centimetri, încercând să le ia banii. Dar nu a reuşit să le jefuiască, deoarece femeile au început să ţipe. Apoi bărbatul a reuşit să-i jefuiască de telefoanele mobile pe doi tineri de 20 de ani după ce i-a ameninţat cu maceta. A încercat să fugă cu maşina personală dar a fost oprit de carabinieri. Anterior bărbatul a încercat să opună rezistenţă, luptându-se cu poliţiştii care au intervenit imediat la faţa locului. Românul era în stare de ebrietate cu un nivel ridicat de alcool în sânge. El a ajuns mai întâi în spital şi apoi dus în arest. Bărbatul nu era la prima abatere. Pe numele lui există o încălcare similară pentru conducerea sub influenţa alcoolului, având permisul reţinut, infracţiuni împotriva proprietăţii şi implicarea într-o crimă în provincia Bergamo, scrie ştiridiaspora.ro.
Citeste mai mult:https://adevarul.ro/news/eveniment/italia-roman-inarmat-maceta-starnit-teroare-parcarea-unui-centru-comercial-1_602946255163ec4271fd87b2/index.html