Austria. Probleme pentru un tânăr român, după ce colega sa de drum a dispărut fără urmă: A fost căutată cu câini și elicoptere

O ucraineancă de 43 de ani a dispărut fără urmă dintr-o parcare pe autostradă, lângă Alhaming. Venea din Spania spre în România în mașina unui tânăr român care se întorcea și el spre casă.

Călătoria cu o camionetă mică a început în Spania, a trecut prin jumătate din Europa și s-a încheiat temporar într-o parcare pe autostradă, lângă Alhaming. Românul de 27 de ani care se afla la volanul mașinii în care călătorea și ucraineanca de 43 de ani s-a oprit acolo pentru s-și trage sufletul.

Numai că în creierii nopții de duminică, femeia a decis să iasă din mașină să ia o gură de aer, după cum i-a spus românului, numai că după câteva minute a dispărut în întuneric. După aproximativ o jumătate de oră, românul a dat alarma, văzând că femeia nu mai vine.

A sunat la poliție și a anunțat că partenera sa de drum a dispărut. Amândoi doreau de fapt să meargă acasă – el în România, ea în Ucraina, dar acum femeia era de negăsit.

Polițiștii au început o căutare la scară largă, cu câini și elicoptere, dar femeia părea de negăsit. Românul a presupus că probabil a continuat călătoria cu altă mașină. Căutarea a fost anulată, iar tânărul român de 27 de ani a continuat singur drumul spre țară, potrivit ORF.at.

După mai bine de opt ore de la dispariția ei, poliția a găsit brusc ucraineanca. Femeia în vârstă de 43 de ani a mers pe autostrada de vest, de-a lungul bandei de urgență, la aproximativ un kilometru de unde a ieșit noaptea și a dispărut. Nu se știe nimic despre unde a stat timp de atâtea ore. Femeia nu a fost rănită.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/austria-probleme-pentru-un-tanar-roman-dupa-ce-colega-sa-de-drum-a-disparut-fara-urma-a-fost-cautata-cu-caini-i-elicoptere_444350.html