Austria. Un român de 18 ani a atacat un elev: „Te voi înjunghia“

Un român de 18 ani a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în Austria, după ce a atacat și a tâlhărit un elev, căruia i-a luat telefonul mobil și bicicleta, după ce l-a amenințat cu moartea.

Românul în vârstă de 18 ani are deja două antecedente penale, dintre care unul este pentru agresiune. La început a negat fapta, dar apoi a recunoscut atacul. Pedeapsa de 24 de luni de închisoare este definitivă.

Victima l-a identificat în mod clar și patru martori oculari s-au întâmplat să treacă pe locul faptei în Dornbirn Schwefel în acea noapte de septembrie. Românul l-a împins de pe bicicletă pe elevul HTL, băiatul a căzut, apoi bărbatul l-a lovit și i-a furat telefonul mobil, amenințându-l: „Te voi înjunghia!”. Puțin mai târziu a fost arestat, potrivit Vol.at.

O altă problemă cu pedeapsa de 24 de luni este că dovezile sunt suprimate. Prins de poliție, bărbatul a înghițit fără un pachet de canabis pentru a evita procedurile penale și pentru această faptă. Din cele 24 de luni, trebuie să stea închis doar opt, pentru 16 a primit probațiune. Victima jafului va obține 500 de euro despăgubiri.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/austria-un-roman-de-18-ani-a-atacat-un-elev-te-voi-injunghia_455815.html