Autocar cu români care veneau din Spania, blocat la vamă în Italia: Un român era căutat de 14 ani, de când era minor

Autobuz cu români care veneau din Spania, blocat la vamă, în Italia. Un român de 32 de ani a fost săltat de carabinieri. Bărbatul era căutat de 14 ani.
Carabinierii de la Radiomobilul din Aurisina, în timpul unui control, au dat de urma unui român căutat, aflat în tranzit în Fernetti. Este vorba despre un român de 32 de ani care călătorea la bordul unui autocar din Spania. Bărbatul trebuie să ispășească o pedeapsă și a fost arestat de carabinieri în Fernetti

Bărbatul, un român în vârstă de 32 de ani, călătorea la bordul unui autobuz care venea din Spania. Militarii au procedat la verificarea pasagerilor și au constatat că pe numele românului fusese emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, deoarece se făcea vinovat de furtul unui calculator comis în 2007 la Milano.

Românul, care la vremea respectivă era minor, fusese descoperit, dar după cele câteva zile cât a fost ținut în custodie într-un centru de primire pentru minori, i se pierduse urma, făcându-se de negăsit.

Carabinierii din Aurisina l-au arestat și l-au dus la Coroneo, unde va ispăși 3 luni de închisoare.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/autocar-cu-romani-care-veneau-din-spania-blocat-la-vama-in-italia-un-roman-era-cautat-de-14-ani-de-cand-era-minor_469362.html