Băiat român de 19 ani din Italia se zbate între viață și moarte, accidentat grav de un șofer drogat și fără permis

Un grav accident rutier a avut loc la Castelnuovo di Porto (Lazio) în urma căruia un tânăr român în vârstă de 19 ani se zbate între viață și moarte pe un pat de spital. Băiatul a fost lovit puternic de un autoturism la volanul căruia se afla un șofer italian drogat și cu permisul de conducere suspendat, relatează Roma Fanpage.

Accidentul s-a produs joi dimineață, 13 februarie, pe via Pian Braccone Francalancia, în jurul orei 10:30. Tânărul român se pregătea să traverseze strada când a fost lovit de o mașină care se îndrepta spre centrul localității. La volanul autoturismului se afla un bărbat italian în vârstă de 41 de ani, rezident la Roma.

Carabinierii din Campagnano di Roma, care s-au prezentat la locul accidentului, au avut surpriza să descopere că șoferul italian avea de fapt permisul suspendat din luna aprilie 2019, iar la testele ulterioare s-a descoperit că bărbatul consumase droguri înainte de a se urca la volan. Din cercetări a rezultat că șoferul italian avea antecedente penale.

Mașina a fost confiscată, iar italianul a fost arestat pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă și însoțit la închisoarea Rebibbia din Roma.

Tânărul român a fost transportat cu elicopterul la spitalul Gemelli din capitala italiană. Starea sa este una foarte gravă și se află în pericol de a-și pierde viața.
Citeşte întreaga ştire:https://www.rotalianul.com/baiat-roman-de-19-ani-din-italia-se-zbate-intre-viata-si-moarte-accidentat-grav-de-sofer-drogat-si-fara-permis/