Cele două românce dispărute în drum spre Italia au fost GĂSITE. Ce s-a întâmplat după ce au plecat din ţară

Cele două tinere din Botoşani care s-au pornit din ţară spre Sardinia au ajuns cu bine la destinaţie, potrivit IPJ Botoşani, citată de presa locală din judeţ.
„Acestea au ajuns la destinație și sunt în afara oricărui pericol. De asemenea, au declarat ca nu au fost victimele vreunei infracțiuni”, a precizat Delia Nenișcu, reprezentantul IPJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați vineri că două tinere care au plecat din orașul Ștefănești, împreună cu un bărbat de 33 de ani din Hunedoara, spre regiunea Sardinia, din Italia, sunt de negăsit, rudele neputând lua legătura cu fetele.

Poliția Botoșani a fost sesizată că Geanina Loredana Tănase, în vârstă de 23 de ani și Victoria Alexandra Pamblică, în vârstă de 31 de ani, din orașul Ștefănești, au plecat de acasă în data de 24 septembrie, împreună cu un tânăr de 33 de ani, din județul Hunedoara, urmând să ajungă în regiunea Sardinia, Italia.

Cum familia nu a mai putut lua legătura nici cu ele și nici cu bărbatul cu care au plecat, rudele au anunțat Poliția.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/cele-doua-romance-disparute-in-drum-spre-italia-au-fost-gasite-ce-s-a-intamplat-dupa-ce-au-plecat-din-tara_452994.html