Crimă care a oripilat România. Narcis muncise în Spania pentru a-și ridica o casă, dar familia i-a cumpărat cu ultimii bani un sicriu

O crimă comisă în Vaslui a cutremurat România. Narcis era un tânăr plin de speranțe și foarte muncitor care și-a dedicat ultima perioadă a vieții muncind în Spania pentru a-și putea ridica în România casa visurilor sale. Băiatul a fost ucis cu sânge în cel mai neașteptat moment. Cu ultimii bani agonisiți, familia i-a cumpărat lui Narcis sicriul în care va fi înmormântat.
Care a fost motivul pentru care Narcis a fost omorât
Întors din străinătate, tânărul în vârstă de 19 ani a avut parte de o moarte tragică încercând să ajute o femeie însărcinată la necaz. Aceasta căzuse în apropierea lui Narcis, iar tânărul s-a grăbit să meargă să o ridice. Momentul a fost surprins de Mihai, poreclit „Satana”, care a interpretat gestul ca fiind unul de rea voință, crezând că Narcis are intenția să agreseze fizic viitoarea mămică.
În scurt timp, „Satana” a dat curs unui adevărat scandal, lovindu-l cu picioarele și jignindu-l. După ceva timp, Mihai s-a retras, iar Narcis a răsuflat ușurat că a scăpat. Din păcate, infernul de abia acum începea, căci băiatul violent s-a retras în curtea unui vecin pentru a lua o coasă cu care urma să se întoarcă „la război”.
Ajungând la locul faptei, „Satana” a înfipt coasa în toracele lui Narcis, lovitură fatală pentru cel din urmă. Băiatul a fost transportat de urgență la spital, dar în ciuda eforturilor medicilor, Narcis nu a mai putut fi salvat.

Narcis își dorea o viață mai bună
Narcis provenea dintr-o familie extrem de modestă, fără posibilități materiale. Acesta fusese crescut doar de mama sa, alături de alți șase frați mai mici. Visul lui era să aibă o casă a lui și să-și ajute familia săracă, iar pentru asta și-a dedicat o bună perioadă din viață muncind în Spania. Din păcate, la o vârstă fragedă, Narcis a murit ăncerând să ajute.

„Pânã acum o sãptãmânã a stat în izolare, pentru cã tocmai ne-am întors acasã. Azi am primit banii de la seful nostru de acolo, cã nu ni i-a dat pe toti când am plecat acasã. Cu ce câstigase în Spania, voia sã-si punã centura si sã-si ridice peretii la casã.

Azi, cu banii munciti în Spania, i-am luat o altfel de casã, casa în care ajungem cu totii. Am cumpãrat sicriul si tot ce trebuie pentru înmormântare. Suntem cãzuti la pãmânt de durere, nu doar noi, ci tot Rediul pentru cã Narcis a fost un bãiat la care tinea toatã lumea”, a declarat Daniela, sora bãiatului omorât, pentru vremeanoua.ro.
Citeşte întreaga ştire:https://playtech.ro/stiri/crima-care-a-oripilat-romania-narcis-muncise-in-spania-pentru-a-si-ridica-o-casa-dar-familia-i-a-cumparat-cu-ultimii-bani-un-sicriu-146764