Fetiță de 11 ani din Italia, violată de trei români: ”Eram în parcul de distracții și am fost târâtă pe o alee”

Caz dureros, care a impresionat toată Italia. Procesul se judecă din 2015, iar le termenul de miercuri, 30 septembrie, copila, care avea 11 la momentul violului, le-a povestit judecătorilor din Agrigento, Sicilia, coșmarul prin care a trecut, scrie Știri Diaspora, care citează un portal local. Ea a fost fost abuzată lângă un parc de distracții unde inculpații lucrau.
Românii Bogdan Petru C., 22 de ani, Vasile Lucian I., 25 de ani și Costantin Cosmin B. P., 24 de ani, și Riccardo Fonte, 60 de ani, ultimul cetățean italian, sunt cei patru agresori puși sub acuzare. Fetița, 16 ani, constituită ca parte civilă și asistată de avocații angajați de familiei, a compărut azi în fața judecătorului Elenia Manno. Și-a făcut curaj și a povestit cum a fost siluită în 2015. Un episod traumatizant, după care nu și-a revenit complet nici acum.
„Am fost obligată să-mi dau pantalonii jos, iar ei au abuzat de mine. M-am dus cu prietenii la plimbare în parcul de distracții, m-am apropiat de o tarabă și am fost târâtă pe o alee de ei. M-au ținut cu forța și m-au violat”, a declarat fata.
Citeşte întreaga ştire:https://www.libertatea.ro/stiri/fetita-de-11-ani-din-italia-violata-de-trei-romani-eram-in-parcul-de-distractii-si-am-fost-tarata-pe-o-alee-3143107