Austria: Româncă ucisă de soț de față cu copiii. „Am făcut-o din gelozie”

Românca Gabriela P. a fost ucisă, miercuri seară, de soțul ei, Nicolae. Copiii lor au descoperit teribila faptă și au anunțat Poliția. Bărbatul a recunosct fapta, mărturisind că a fost orbit de gelozie.
O crimă teribilă, petrecută miercuri seară zguduie Austria. Autoritățile spun că este prima tragedie de acest fel din 2020. Cumplita crimă s-a petrecut în Ybbs ad Donau din raionul Melk.

Nicolae și-ar fi atacat cu un cuțit soția, pe românca Gabriela P., și a ucis-o înjunghiind-o de mai multe ori. Suspectul a fost prins, iar joi seara, după ore de interogatoriu, a mărturisit fapta. Motivul lui: gelozia!

Nicolae T, un austriac cu origini românești, în vârstă de 50 de ani și-a înjunghiat soția în vârstă de 42 de ani. Fiul celor doi, în vârstă de 16 ani este cel care a alarmat poliția. Atât el, cât și sora sa de 18 ani sunt acum în grija statului. Ambii erau în locuință atunci când s-a petrecut oribila crimă, potrivit oe24.at

Inițial, românul de 50 de ani nu a făcut nicio declarație anchetatorilor cu privire la oribila faptă. După câteva ore de interogatoriu el a mărturisit crima, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Johann Baumschlager. Acuzatul a spus că gelozia a fost motivul pentru care și-a înjunghiat consoarta.

Bărbatul și-a înjunghiat soția cu un cuțit, după o ceartă aprinsă. Potrivit presei austriece, autorul este fratele unui cunoscut antrenor de fobal din regiune. Nicolae T. este cetățean austriac din 1999 și a lucrat într-o fabrică de bere timp de 20 de ani. Vecinii lor au precizat pentru presa austriacă faptul că cei doi și-au renovat recent locuința și adesea erau văzuți împreună, când își plimbau câinele.

Primarul de la Ybbs, Alois Schroll, și-a exprimat regretele pentru această situație: „Cunosc familia și sunt profund zguduit. Sunt total șocat că se poate întâmpla așa ceva în Ybbs. Am convenit imediat să îi ajutăm pe cei doi copii”, a spus edilul.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/austria-gabriela-a-fost-ucisa-de-so-ul-austro-roman-copiii-lor-i-au-demascat-tatal-la-poli-ie_435035.html?fbclid=IwAR3l0xUbA0zXU8VVTWRs4X1-0JVO17vlh-VLxmpzm7VDr1bw8eRsIGb0WNY