JOBURI ÎN GERMANIA. Anunțul făcut de ANOFM

Agenţia Naţională a Ocupării Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă începerea de luni a perioadei de înregistrare a aplicaţiilor în programul destinat studenţilor care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară, minim 2 luni, potrivit unui comunicat publicat vineri de ANOFM.
JOBURI ÎN GERMANIA Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producţia industrială şi în domeniul serviciilor, precizează ANOFM.

JOBURI ÎN GERMANIA La acest program pot aplica studenţii cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană.

JOBURI ÎN GERMANIA În vederea înregistrării aplicaţiilor, studenţii interesaţi de această oportunitate se pot adresa consilierului EURES din cadrul agenţiei judeţene/municipale pentru ocuparea forţei de muncă din judeţul în care studiază sau domiciliază, în perioada 13 ianuarie – 14 februarie.
Citeşte întreaga ştire:https://www.antena3.ro/actualitate/social/joburi-in-germania-anuntul-facut-de-anofm-554055.html