Irlanda: Un român „invalid“ cere daune imense după un accident. A avut pare de o surpriză chiar în sala de judecată

Un român de 40 de ani a căutat o modalitate ușoară de a câștiga niște bani în plus în Irlanda. El a pretins că a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile după un accident, dar acum riscă să fie cercetat pentru fraudă.
Un român de 40 de ani care locuiește în nordul Dublinului s-a prezentat recent în fața instanței căutând despăgurbiri în urma unui accident în urma căruia a susținut că și-a pierdut mobilitatea.

Numaică românul a fost dat în vileag chiar în fața juraților, după ce a fost surprins de camerele de filmat când și-a pus scaunul cu rotile în portbagajul mașinii sale Audi, apoi a mers fără probleme, s-a urcat la volan și a condus vehiculul.

Constantin Iosca, rezident în Lusk, lângă Dublin a solicitat compensații pentru traumatismele de spate grave pe care a susținut că le-a suferit atunci când a fost accidentat de o mașină neidentificată, în timp ce mergea pe bicicletă. El a dat în judecată Biroul Asiguratorilor Auto din Irlanda (MIBI) după ce a susținut că a fost implicat într-un accident cu un vehicul necunoscut în iunie 2016.
Prins cu ocaua mică

Însă o filmare prezentată judecătorilor de la Înalta Curte arată cum bărbatul român de 40 de ani merge perfect și apoi se urcă la volanul mașinii sale, după ce și-a pus scaunul cu rotile în portbagaj. La sosirea sa în centrul orașului, este văzut apoi intrând în scaunul cu rotile și condus spre clădirea unde are loc programarea medicală. Elterior el folosește cârjele pentru a urca treptele în clădire și la scurt timp după vizita medicală, este văzut într-o altă parte din centrul orașului Dublin mergând fără niciun fel de ajutor.

Românul, care acum se poate confrunta cu acuzații de fraudă, a retras reclamația pentru care cerea desăgubiri de la societatea de asigurări, după ce probele video care îl contraziceau a fost prezentată Înaltei Curți, potrivit dublinlive.ie.

„Mulțumită unei investigații cuprinzătoare, am putut furniza dovezi care au respins vehement cerere formulată. Vom prezenta detaliile acestui caz poliției“, a afirmat directorul executiv al MIBI, David Fitzgerald.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/irlanda-un-roman-invalid-cere-daune-imense-dupa-un-accident-a-avut-pare-de-o-surpriza-chiar-in-sala-de-judecata_435756.html