Italia. O româncă, motiv de gelozie criminală între doi veri italieni. A scos pistolul și și-a omorât rivalul

Italianul care și-a ucis vărul pentru că l-a prins cu românca de care era îndrăgostit și el a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.
O româncă a stat baza unei crime între veri în Italia, scrie publicația Il Giorno. Sebastian Ganci, italianul de 41 de ani care și-a ucis vărul pentru că l-a prins iubindu-se cu românca la care visa și el, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Ganci, rezident în Tavazzano con Villavesco, l-a ucis în propria sa casă pe vărul său, Amato Dipaola, după ce l-a prins pe acesta în tandrețuri cu o românca de care era îndrăgostit și el.

Crimă din gelozie între veri, din cauza unei românce

Criminalul primise în gazdă o româncă de 17 ani de care s-a îndrăgostit pe loc. El s-a abținut însă, având în vedere că aceasta era minoră. Într-o zi însă, bărbatul a ajuns acasă și l-a găsit pe vărul său iubindu-se cu românca de care era și el îndrăgostit.

Italianul s-a înfuriat teribil și, orbit de gelozie, nu a stat mult pe gânduri. El a pus mâna pe un pistol și și-a împușcat vărul de mai multe ori. Deși inițial a fugit la Milano, Ganci s-a predat singur autorităților.

Italianul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare plus alți trei ani pe care ar urma să-i petreacă sub supraveghere. În plus, el trebuie să plătească daune de 250.000 de euro către părinții și sora lui Amato.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-o-romanca-motiv-de-gelozie-criminala-intre-doi-veri-italieni-a-scos-pistolul-i-i-a-omorat-rivalul_446629.html