Italia. Părinţii lui Ionuţ, tânărul zidar mort într-un accident, acuzaţi de răpire de soţia lui. Au plecat cu nepoţica în România

O româncă în vârstă de 27 de ani, rezidentă în Alatri, şi-a denunţat socrii şi îi acuză de răpire după ce au plecat cu fetiţa sa de doi ani în România, scrie frosinoneweb.net.
Cei doi bunici au luat decizia de a pleca din Italia împreună cu nepoata lor la două săptămâni după ce fiul lor, tatăl fetiţei, a murit într-un tragic accident pe autostrada Sora Ferentino.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani se izbise cu autoturismul său într-un copac, murind pe loc în urma impactului.

Fetiţa de doi ani era în grija sa şi a părinţilor săi după mai multe neînţelegeri cu soţia. Cei doi mai aveau o fetiţă de două luni, care a rămas în grija femeii de 27 de ani.
După tragedie, părinţii tânărului au luat decizia de a se muta înapoi în România cu tot cu nepoţica lor, însă mama copilei susţine că nu aveau niciun drept să plece cu minora peste graniţă fără aprobarea ei, denunţându-i astfel pe socrii pentu răpire.
Citeste mai mult:https://www.stiridiaspora.ro/italia-parintii-lui-ionut-tanarul-zidar-mort-intr-un-accident-acuzati-de-rapire-de-sotia-lui-au-plecat-cu-nepotica-in-romania_463684.html