Italia. Patronul italian care a înjunghiat în gât un muncitor român și-a aflat pedeapsa

Totul s-a petrecut pe 8 mai, atunci când un muncitor român în vârstă de 47 de ani, cu reședința în Cherasco, Italia, a fost înjunghiat în gât de patronul său, într-un atelier de mașini agricole, în faţa tuturor colegilor. Italianul l-a lovit cu cuțitul în gât și apoi alergat după el cu o bară de fier în mână. Totul a pornit de la o ceartă dintre cei doi care a degenerat.

„Ani de zile m-a stresat. Zicea că sunt bogat și că am bani”, a spus Giuseppe Sanino în fața judecătorului pentru a-și justifica fapta. Cel care l-a oprit pe italian să-l omoare pe român a fost fratele său mai mic, o tragedie fiind astfel evitată.
Italianul l-a atacat cu intenția clară de a-l ucide

Românul a fost reprezentat de avocatul Roberto Ponzio di Alba, care a declarat: „Modalitatea acestui atac dezvăluie o dorință de a ucide din partea agresorului, care a lovit victima în zona gâtului, orice rană în acea zonă având o probabilitate uriaşă de deces. Agresorul apoi mi-a urmărit clientul cu o bară de fier, manifestând astfel din nou intenția de a ucide. Numai intervenția promptă a altor persoane a evitat ceea ce ar fi putut deveni o execuție”.

Miercuri, 18 decembrie, antreprenorul italian Giuseppe Sanino (63 de ani) din localitatea Salmour (provincia Cuneo) a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Totodată, tribunalul a decis ca muncitorul român să fie despăgubit cu suma de 50.000 de euro pentru rana provocată.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-patronul-italian-care-a-injunghiat-in-gat-un-muncitor-roman-i-a-aflat-pedeapsa_433643.html