Un român e vedetă într-o localitate din Italia. Polițiștii l-au lăudat pentru gestul său

Presa din Italia scrie despre gestul unui român rezident în localitatea Ravenna, după ce bărbatul a înapoiat 100 de euro găsiți pe stradă. Sâmbătă, 21 decembrie, conaționalul nostru a dat dovadă de civism, după ce a găsit 100 de euro în apropierea unui bancomat, potrivit Ravenna Today.

Fără să stea prea mult pe gânduri, omul a luat banii de pe jos și i-a predat agenților de la Poliția Municipală pentru a găsit proprietarul.

La scurt timp, oamenii legii au deslușit „cazul”. Banii au fost pierduți de o femeie care tocmai făcuse o retragere de numerar de la bancomat. Ea a plecat de lângă aparat, însă nu a observat că cele două bancnote i-au căzut pe jos.

Aflat întâmplător în zonă, românul a observat cele două bancnote de 50 de euro pe jos, le-a luat și le-a predat imediat polițiștilor.

Polițiștii au reușit să găsească proprietara sumei pierdute și i-au înapoiat-o. Femeia i-a mulțumit bărbatului pentru gestul său, iar polițiștii l-au lăudat pentru gestul său.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/roman-vedeta-intr-o-localitate-din-italia-poli-i-tii-l-au-laudat-pentru-gestul-sau_433645.html