Italia. Un italian gelos și-a închis iubita româncă în cotețul găinilor

Un italian de 50 de ani, din Corigliano, a fost arestat preventiv, în urma unei plângeri depuse de iubita sa româncă
Femeia l-a acuzat că a bătut-o și că a închis-o în coteţul găinilor de Anul Nou. Românca, a cărei vârstă şi identitate nu au fost dezvăluite, s-a mutat la iubitul său italianîn 2018.

Conform „Qui Cosenza”, la început totul super OK. Ulterior, însă, italianul, cam bețiv de fel, a început s-o abuzeze pe conaționala noastră. De la jigniri şi ameninţări a trecut la bătăi crâncene. În timpul unei astfel de agresiuni, italianul a lovit-o de mai multe ori la nivelul feţei, rupându-i dinţii.

Deşi a suferit mult alături de italian, românca a continuat să rămână alături de el şi să spere că acesta îşi va revizui comportamentul. Înainte de Anul Nou, românca l-a rugat să invite mai mulţi prieteni pentru a petrece împreună noaptea dintre ani. Imediat italianul a făcut o nouă criză de gelozie şi a acuzat-o că vrea să invite prieteni pentru că vrea să-l înşele chiar în casa lui.
Bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a închis-o pe româncă în coteţul găinilor, femeia petrecându-şi acolo noaptea de Anul Nou. Ulterior, românca l-a ameninţat că nu mai suportă comportamentul său şi îl va reclama poliţie. Italianul i-a aplicat o nouă corecţie sângeroasă.

A fost picătura care a umplut paharul. Românca a depus plângere la poliţie, iar italianul a ajuns în arest preventiv. A fost singura măsură considerată potrivită în cazul italianului despre care inclusiv anchetatorii au spus că este un pericol social din cauza lipsei absolute a autocontrolului.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/italia-un-italian-gelos-si-a-inchis-iubita-romanca-in-cotetul-gainilor.html