Italia. Doi români găsiți morți! Ipoteză halucinantă

Într-o locuință din localitatea Ceglie Messapica, provincia Brindisi din Puglia, au fost găsite cadavrele a doi cetățeni români, un bărbat și o femeie. Conform Brindisi Report, autoritățile au emis ipoteza că cei doi s-ar fi omorât unul pe altul.
Cadavrele celor doi români au fost găsite în casa din centrul istoric, unde locuia femeia de 53 de ani. Aceasta lucra în Italia de mai mulți ani ca muncitoare în domeniul agricol. Alături de ea a fost găsit și cadavrul unui bărbat de 41 de ani, prieten de familie cu femeia de 53 de ani și cu soțul acesteia, care, în momentul crimei nu se afla în localitate, fiind plecat la muncă în Polignano.

După ce s-au auzit mai multe țipete, mai mulți vecini au anunțat poliția. Personalul medical, sosit în jurul orei 12:15, nu a mai putut face nimic pentru a salva victimele.

Ancheta demarată în acest caz a scos la iveală faptul că moartea românilor s-ar datora rănilor prin înjunghiere pe care cei doi și le-ar fi aplicat reciproc. Femeia de 53 de ani și bărbatul de 41, despre care se crede că ar fi fost amantul acesteia, s-ar fi omorât cu același cuțit de bucătărie. Autoritățile nu înlătură total și ipoteza de omor-sinucidere, în timp ce rolul unei a treia persoane în dubla crimă este exclus.
Citeşte întreaga ştire:https://evz.ro/doi-romani-din-italia-gasiti-morti-ipoteza-halucinanta.html