Italia. Un român și-a dat afară, din casă, soția și cei 6 copii, în toiul nopții. Carabinierii au acționat imediat

Un român în vârstă de 48 de ani, rezident în orașul Torino, a fost arestat de carabinieri după ce și-a dat afară din casă scos soția și cei 6 copii, în toiul nopții de 8 spre 9 decembrie, informează Torino Oggi.
Bărbatul a recurs la acest gest, fiind supărat că fiul său că ajunsese acasă. Băiatul a fost cel care a solicitat intervenția carabinierilor. Când au ajuns la casa în care locuiește familia de români, militarii au găsit o mamă cu 6 copii, dintre care 3 minori.

Fiul cel mare a povestit că tatăl lui consuma alcool și este violent cu mama lui. Băiatul a mai povestit, de asemenea, că singura persoană din familie care avea un loc de muncă era tatăl, dar acesta ținea banii ascunși și îi dădea soției doar 5 euro, uneori 10 euro, pentru a cumpăra produse alimentare.

În noaptea de marți spre miercuri, românul a făcut scandal că fiul lor cel mare nu ajunsese încă acasă. Înfuriat, bărbatul a încercat să-și lovească soția, dar copiii au încercat să o apere. Acest lucru l-a înfuriat și mai tare pe bărbat, motiv pentru care i-a scos pe toți afară din casă. Carabinierii au decis să-l pună pe român sub arest, cu acuzația de violență domestică.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/italia-un-roman-si-a-dat-afara-din-casa-sotia-si-cei-6-copii-in-toiul-noptii-carabinierii-au-actionat-imediat_458405.html