Marea Britanie: Un român transporta cocaină de peste un milion de lire sterline. Era ascunsă bine printre legume şi fructe

Un român care transporta cocaină în Marea Britanie de peste un milion de lire sterline printre legume şi fructe a fost condamnat la 6 ani de închisoare.
Curtea Coroanei Canterbury l-a condamnat pe N.B. Stoica, 29 de ani, din județul Neamț, la șase ani de închisoare, după ce acesta s-a declarat vinovat de încercarea de a introduce în Marea Britanie 15 kilograme de droguri de clasa A – cu o valoare de stradă de aproximativ 1,2 milioane de lire sterline.

Interlopul s-a declarat vinovat de încercarea de a introduce 15 kilograme de cocaină, în valoare de peste 1,2 milioane de lire sterline, scrie kentonline.co.uk.

Autoutilitara condusă de Stoica a fost oprită la granița cu Franța, la 17 aprilie. Aici au fost au fost găsite două ascunzători construite special pentru transportul drogurilor. Stoica le-a spus ofițerilor că are paleți cu fructe și legume în spatele autoutilitarei, aceasta fiind afacerea pe care o derulează. El cumpărase vehiculul din Marea Britanie, cu o săptămână înainte de a fi oprit, la întoarcerea din Olanda.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/marea-britanie-un-roman-transporta-cocaina-de-peste-un-milion-de-lire-sterline-era-ascunsa-bine-printre-legume-si-fructe_447257.html