Doi tineri din România, decedați într-un accident tragic în Italia

Doi tineri români de 27 de ani, Lucian Baiculescu și Florin Tuvichi, sunt victimele unui grav accident de circulație care a avut loc noaptea trecută la Gorgonzola, în provincia Milano. Cei doi călătoreau împreună într-un Ford Fiesta, care s-a ciocnit cu o dubă, marca Ford Tranzit, care venea din sens opus. Șoferul dubei este în stare gravă la spital, potrivit gazetaromaneasca.com
Accidentul a avut loc pe drumul statal 11, cele două mașini, un Ford Fiesta și un Ford Transit, ciocnindu-se aproape frontal. Doi tineri români care locuiau în provincia Milano și-au pierdut viața. Corpurile lor au fost extrase din mașină de către pompieri după aproape trei ore de muncă. Călătoreau într-o mașină care, în jurul orei 02.00, a intrat în coliziune cu duba care venea direcția opusă.
Șoferul Fordului Transit, un tânăr de 24 de ani din Basiano , a fost transportat la spitalul San Raffaele din Milano, din cauza rănilor grave suferite, dar nu are viața în pericol.
Carabinierii din Compagnia di Cassano d’Adda cercetează dinamica accidentului care, după o primă reconstrucție, ar fi avut loc după ce Fiesta, din motive ce trebuie încă verificate, a invadat banda opusă și s-a ciocnit cu duba.
Citeşte întreaga ştire:https://www.presasm.ro/foto-doi-tineri-din-romania-decedati-intr-un-accident-tragic-in-italia/