O adolescentă română a murit pe loc, în Italia, într-un accident de circulație. Fata avea doar 16 ani

Andreea R. a decedat, sâmbătă seara, în Palermo, Italia, în urma unui accident de circulație teribil, informează Palermo Today.
Fata se afla se afla la bordul unui Fiat 500X, de culoare albastră, condus de un tânăr. Din motive încă necunoscute, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a lovit un gard metalic de protecție.
Andreea R. a fost aruncată din autoturism şi a căzut pe asfalt. La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe fată, fiind nevoiţi să declare decesul. Șoferul mașinii, în vârstă de 21 de ani, a scăpat cu câteva vânătăi. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost supus unor analize medicale. Autoturismul în care se afla Andreea R. va fi supus unor investigații suplimentare, care ar putea clarifica cauzele accidentului. Colegii o plâng pe Andreea Andreea R. a fost elevă a Liceul Francesco Scaduto din Bagheria. Acum, unitatea de învățământ deplânge moartea adolescentei. „În această dimineață, comunitatea școlară din Liceul Francesco Scaduto se adună în jurul durerii inconsolabile a unei mame care și-a pierdut fiica iubită. O mamă iubitoare, atentă, prezentă, care a crezut în puterea culturii și a investit în educația fiicei sale. Nu avem cuvinte de mângâiere pentru ea, ci doar tăcere. Liniște și lacrimi pentru draga noastră Andreea Elena. O fată bună și frumoasă, ale cărei visuri, ale cărei speranțe, ale cărei aspirații au fost sparte brutal. După câteva luni, mâine, Andreea avea să se întoarcă în sfârșit la curs, printre prietenii ei cei mai apropiați, printre cei dragi. Ne-ar fi găsi pe noi toți primind-o. Nu ne-a fost permis…”, se arată pe pagina de Facebook a liceului italian.
Citeste mai mult:https://www.libertatea.ro/stiri/deces-adolescenta-romanca-accident-italia-3406986