O petrecere la o vilă din sudul Italiei s-a transformat într-un coșmar pentru două adolescente britanice

Patru bărbați au fost arestați și alți patru sunt cercetați ca suspecți pentru agresarea sexuală a două adolescente britanice la o petrecere dată într-o vilă din sudul Italiei, relatează Euronews.
Cele două fete sunt în vârstă de 15 ani, în timp ce suspecții au vârste cuprinse între 19 și 23 de ani.

Adolescentele, care nu vorbeau italiana, l-au întâlnit pe unul dintre suspecți după ce au venit cu surorile lor mai mari la petrecere.

Acesta și prietenii lui le-au câștigat încrederea purtându-se prietenos cu ele, apoi au profitat de faptul că cele două tinere s-au îmbătat. Petrecerea se mutase între timp în casă, iar cele două fete au fost pierdute din vedere de cele două surori ale lor.

Imagini surprinse de camere private de supraveghere, făcute publice de poliție, o arată pe una dintre minore care se împleticește și aparent opune rezistență, dar care este împinsă de un bărbat spre un colț întunecat din spatele casei. Alți trei tineri i se alătură. Cealaltă minoră este la rândul ei însoțită de trei bărbați. Faptele s-au petrecut pe 7 septembrie, după miezul nopții.

Poliția spune că cele două fete au fost agresate sexual, în atacuri separate, care au durat circa 15 minute.

Fetele au contactat poliția câteva ore mai târziu și au fost duse la spital.

Cei patru bărbați arestați au fost identificați de fete, în timp ce alți trei au fost identificați cu ajutorul înregistrărilor video. Anchetatorii încearcă să-l identifice și pe un al optulea suspect.

Poliția a precizat că a acționat rapid ca urmare a probelor care dovedesc „brutalitatea faptelor, comise într-o manieră subtilă, fapte ce s-ar fi putut repeta și în cazul altor femei lipsite de ajutor”.
Citeşte întreaga ştire:https://www.digi24.ro/stiri/externe/video-o-petrecere-la-o-vila-din-sudul-italiei-s-a-transformat-intr-un-cosmar-pentru-doua-adolescente-britanice-1367249