O româncă a fost ucisă de iubitul ei, în Spania. Agresorul a sunat la poliție pentru a-și mărturisi crima

După ce a înjunghiat-o pe femeie, bărbatul a sunat la poliție pentru a-și mărturisi fapta. La locul crimei au sosit echipajele de salvare și de poliție. Din păcate, medicii au constatat decesul în cazul femeii, iar agresorul a fost arestat de agenții Gărzii Civile și ai Poliției Locale, informează Elmundo.

Tragedia a avut loc sâmbătă seara, în Alovera, o municipalitate situată în provincia Guadalajara, Castilia-La Mancha, Spania. Potrivit primelor informații din anchetă, bărbatul de 54 de ani a atacat-o cu un cuțit pe femeia de 40 de ani chiar în locuința lor. Imediat după atac, bărbatul a sunat la serviciul de urgență. Surse menționate au raportat că agresiunea a avut loc în jurul orei 22.35, pe strada Octavio Paz, din Alovera, scrie Elmundo. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața româncei. Agenții Gărzii Civile și ai Poliției Locale l-au arestat pe individ. Bărbatul nu avea antecedente penale, au mai spus anchetatorii. Consiliul municipal Alovera a ținut un minut de reculegere pentru Nicoleta, la ora 12.00, duminică, în Plaza Mayor. „Condamnăm cu tărie acest act brutal și ne arătăm respingerea față de această tragedie”, a spus viceprimarul Juan Antonio Ruiz.
Citeşte întreaga ştire: https://www.libertatea.ro/stiri/o-romanca-a-fost-ucisa-de-iubitul-ei-in-spania-agresorul-a-sunat-la-politie-pentru-a-si-marturisi-crima-3577324