Prințesa Sofia a Suediei luptă alături de medici în linia întâi împotriva coronavirus. S-a angajat la spital!

Prințesa Sofia a Suediei a luat o decizie pe cât de nobilă, pe atât de neașteptată. Frumoasa soție a prințului Carl Philip a devenit voluntar în spital, în prima linie de luptă împotriva coronavirus. Femeia a urmat un curs medical de trei zile înainte de a începe să lucreze alături de medici, iar responsabilitățile sale includ dezinfectarea paturilor și curățenia.
Zilel trecute, Prințesa Sofia a Suediei a intrat în prima linie de luptă împotriva coronavirus, angajându-se ca om bun la toate în spitalul al cărui membru onorific este. Frumoasa soție a prințului Carl Phillip a urmat un curs medical de trei zile înainte de a începe munca, iar responsabilitățile sale vizează tot soiul de activități, precum curățenia, dezinfectarea paturilor și treburile la bucătăria spitalului.
Directorul departamentului de informaţii şi presă al Casei Regale, Margaretha Thorgren, a explicat că, prin gestul său, prinţesa dorește să vină în ajutorul sistemului medical într-o perioadă neagră, în care resursele sunt limitate.

Prințesa Sofia a luat decizia de a intra în linia întâi de luptă împotriva coronavirus după ce țara sa, criticată pentru măsurile prea relaxate împotriva pandemiei, a început să înregistreze din ce în ce mai multe cazuri. Peste 1500 de decese au avut loc în Suedia până în prezent din cauza virusului Sars COv 2, iar peste 13 000 de cazuri de infectări au fost înregistrate.
Citeşte întreaga ştire:https://www.viva.ro/galerie-foto/printesa-sofia-a-suediei-lupta-alaturi-de-medici-in-linia-intai-impotriva-coronavirus-s-a-angajat-la-spital-2542303