Român prins la volanul unei autoutilitare furate din Spania. Ce le-a spus poliţiştilor de frontieră

Şoferul prins la volanul autoutilitarei este un cetăţean român în vârstă de 38 de ani. Maşina figura ca fiind furată din Spania.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – P.T.F. Negru Vodă au descoperit o autoutilitară căutată de către autorităţile din Spania care era condusă de un cetăţean român. În data de 7 ianuarie, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei un cetăţean român, în vârstă de 38 ani, la volanul unei autoutilitare marca Mercedes, model Sprinter, înmatriculată în Spania. „În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Spania. La cercetări, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi”, transmite Poliţia de Frontieră. Autoutilitara, evaluată la aproximativ 50.000 lei, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

Citeste mai mult:https://adevarul.ro/locale/constanta/roman-prins-volanul-autoutilitare-furate-spania-le-a-spus-politistilor-frontiera-1_5ff95d6e5163ec4271c05f90/index.html