Românii dintr-un microbuz, BLOCAȚI în Germania. Polițiștii au confiscat vehiculul: Halucinant ce avea șoferul asupra sa.

Un microbuz românesc, cu mai mulți pasageri la bord decât limita admisă, a fost indisponibilizat la Mühldorf am Inn. Șoferul a fost și el amendat, după ce polițiștii au găsit asupra sa un briceag, armă interzisă în Germania.
O patrulă de la secția de poliție a autostrăzii Mühldorf am Inn a verificat, sâmbătă seara, un microbuz românesc pe A94 în direcția Passau. După ce șoferul a deschis ușile, oamenii legii au descoperit că erau transportate mai multe persoane decât locurile legal prevăzute.

Călătorii au declarat că au plătit un bilet pentru a călători din Germania în România, deși șoferul, în vârstă de 45 de ani, nu a reușit să prezinte un permis care să îi permită să transporte persoane.

După ce oamenii legii au cântărit mașina, s-a constatat că microbuzul era, de asemenea, considerabil supraîncărcat cu bagaje. Mai mult, în timpul percheziției conducătorului auto, asupra sa a fost găsit un briceag (lungimea lamei de 9 cm). Cuțitul este un articol interzis în temeiul Legii armelor și a fost confiscat de oficiali.

Pentru efectuarea transportului neautorizat, precum și a supraaglomerării și supraîncărcării microbuzului, șoferul în vârstă de 45 de ani are de plătit o amendă de 1.600 de euro. Călătoria a fost întreruptă, iar cuțitul a fost trimis la procurorul public din Traunstein împreună cu o plângere penală pe numele șoferului, se arată într-un comunicat de presă al poliției autostrăzii Mühldorf.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/romanii-dintr-un-microbuz-bloca-i-in-germania-poli-i-tii-au-confiscat-vehiculul-halucinant-ce-avea-oferul-asupra-sa_453185.html