Șofer român de TIR beat, înarmat cu un pistol și cu o pușcă și cu droguri în cabină, în Germania

Un control de rutină al polițiștilor germani într-o parcare de camioane de pe A7, lângă Oy-Mittelberg, în Germania, a dus la descoperirea unui șofer român de TIR care avea un mic arsenal în cabină, scrie portalul de știri allgaeuhit.de.

Sâmbătă seară, o patrulă a poliției federale a verificat un camion articulat parcat în zona de serviciu a autostrăzii A 7 – Rottachtal. Șoferul mirosea a alcool atunci când a coborât din cabină. Ofițerii au găsit în vehicul câteva grame de droguri (crack și marijuana).

În plus, camionagiul de 48 de ani din România (care conducea un cap tractor înmatriculat în Slovenia și remorcă din Austria) avea cu el un pistol airsoft și o pușcă cu aer comprimat. Narcoticele și armele au fost confiscate, parchetul din Kampten a primit un raport și șoferului i s-a întocmit dosar penal. Mirosul de alcool (puțin peste 0,5 per mie) nu a avut alte consecințe, deoarece șoferul era staționat când a fost testat și nu a putut fi acuzat de conducere sub influența alcoolului.
Citeste mai mult:https://www.libertatea.ro/stiri/sofer-roman-de-tir-beat-inarmat-cu-un-pistol-si-cu-o-pusca-si-cu-droguri-in-cabina-in-germania-3542804