Spania. Român, condamnat la ÎNCHISOARE după ce a mers la poliție și a spus că a lovit cu mașina un porc mistreț

Un român a fost condamnat la 4 luni de închisoare în Spania, acesta fiind acuzat de înșelătorie. El a inventat un accident, în speranța că-și va repara mașina pe banii companiei de asigurări.
Un șofer român din Spania a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a mers la poliție și a povestit că a lovit cu mașina un porc mistreț. El le-a spus oamenilor legii că a lovit animalul pe șoseaua N-260 de lângă Garriguella. Tânărul a fost arestat, judecat și condamnat la patru luni de închisoare cu executare, relatează publicația club-caza-com.

Potrivit autorităților, ancheta efectuată a relevat că avariile mașini nu au fost rezultate în urma impactului cu un animal, fiind vorba de o tentativă de fraudă. În urma concluziilor anchetei, românul a fost condamnat pentru tentativă de înșelăciune.

Adus în fața judecătorului, românul, rezident în Gijon, a spus că tot ce și-a dorit a fost ca firma de asigurări să suporte costul reparației mașini.

Românul a scăpat „ieftin”, având în vedere că putea sta până la 3 ani după gratii. Potrivit Art. 249 din Codul penal spaniol, „cei care comit infracțiunea de înșelăciune vor fi pedepsiți cu închisoare de la șase luni la trei ani”.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-roman-condamnat-la-inchisoare-dupa-ce-a-mers-la-poli-ie-i-a-spus-ca-a-lovit-un-mistre-cu-ma-ina_451622.html