Spania. Tânăr român, decedat după ce a intrat frontal într-o dubă: Familia nu știe de moartea sa

Un român de 35 de ani a murit într-un accident violent produs, marți seara, în Poblete, Spania. Bărbatul a intrat în plin într-o dubă în care se aflau 5 marocani.

Românul avea 35 de ani și lucra în Spania în agricultură, în special la cules de usturoi. Autoritățile locale au identificat cu greu românul care și-a pierdut viața în accident. Stabilit în La Solana, provincia Ciudad Real, bărbatul se află încă la morgă, trupul său nu a fost revendicat de familia sa. Potrivit unor surse, rudele sale din România încă nu erau anunțate despre tragicul eveniment.

Conform Lanza Digital, mașina pe care o conducea românul s-a izbit frontal cu o dubiță în care se aflau cinci cetățeni marocani din Bolanos, unul dintre ei fiind de asemenea grav rănit. Din primele cercetări ale polițiștilor, se pară că românul a murit pe loc, după ce a adormit la volan.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-tanar-roman-decedat-dupa-ce-a-intrat-frontal-intr-o-duba-familia-nu-tie-de-moartea-sa_444945.html