Spania. Un român a violat cu sălbăticie fetița iubitei sale. A folosit jucării sexuale pe ea amenințând-o: „Îl numea tată!”

Un român, rezident în Vila-Real și fără antecedente penale, s-a așezat ieri pe banca inculpaților la Tribunalul Provincial Castellón și a recunoscut că a abuzat sexual pe fiica minoră a iubitei sale.
Bărbatul, care riscă o pedeapsă de 15 ani de închisoare, a recunoscut că a avut „relații intime complete” cu fetița, că a atins-o, precum și că a folosit jucării sexuale cu ea.

Fetița, la rândul ei, a mărturisit faptele oribile pe care i le-a făcut românul în spatele ușilor închise.

Iubitul mamei sale a amenințat-o „să-i satisfacă starea de spirit libidinoasă”

Potrivit acuzării Ministerului Public, abuzurile s-au produs între anii 2018 – 2019, atunci când fata avea între 12 – 13 ani.

Procurorul susține că iubitul mamei sale a amenințat-o „să-i satisfacă starea de spirit libidinoasă” și că „a intimidat-o”, spunând că „dacă nu ar fi de acord să întrețină relații sexuale cu el, o va trata mai rău”.

Potrivit rechizitoriului, aceste evenimente au avut un efect psihologic asupra fetiței, care are acum un sentiment de rușine, o stimă de sine scăzută și o mare neîncredere în relațiile afective și interpersonale cu ceilalți, care îi împiedică dezvoltarea.

„Fetița l-a numit tată”

Într-un proces desfășurat ieri în Castelló, a depus mărturie și mama fetei care a spus că a avut o relație de cinci ani cu românul.

„A petrecut timp singur cu fata, a crescut-o de când era mică și ea l-a numit tată”, a spus femeia, care a spus că nu și-a dat seama ce s-a întâmplat până când fetița nu i-a mărturisit asta. „Nu banuiam”, a mai spus mama fetiței în fața instanței, potrivit elperiodicomediterraneo.com.

Mama fetiței a mai adăugat că fiica ei a suferit „violență”, „amenințări” și „pedepse” din partea românului.

Următorul termen, joi.

A doua sesiune a procesului va avea loc joi și vor interveni mai mulți experți care vor analiza starea fetiței.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Ministerul Public solicită bărbatului despăgubirea victimei cu 12.000 de euro pentru prejudiciile morale cauzate.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-roman-violeaza-fetita-iubitei_458560.html