Un român stabilit în Spania a abuzat de fiul paralizat al concubinei sale. Ce pedeapsă cer procurorii

Procuratura din Gijón, Spania, solicită 15 ani de închisoare pentru un român acuzat de agresarea sexuală continuă a fiului partenerei sale, un bărbat de 45 de ani cu tetraplegie.
Inculpatul, un român î50 de ani, a avut o relație cu mama victimei. Femeia avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară. Unul dintre eisuferă de tetraplegie spastică și are deficiențe cognitive multiple. Anchetatorii susțin că, în perioada 2017-2018, profitând de momentele în care era însărcinat cu spălarea victimei și schimbarea pampersului, incupatul a agresat sexual victima. Având în vedere incapacitatea sa de a se mișca și de a se apăra, victima nu s-a putut opune acestor fapte. Mai mult, românul l-a amenințat că îl bate dacă va spune cuiva ce se întâmplă. În aprilie 2018, bărbatul paralizat a găsit curajul să-i spună mamei sale ce se întâmplă. În acel moment, românul a fugit din casa femeii. Potrivit procurorilor, victima este total incapabilă de a se apăra, fiind o circumstanță agravanță. Procurorii solicită ca învinuitul să fie condamnat la 15 ani de închisoare, plata cheltuielilor de judecată și interdicția de a se apropia de victimă la mai puțin de 200 de metri, precum și pentru a comunica cu ea prin orice mijloace, timp de 10 ani. Totodată, procurorii au cerut daune de 10.000 de euro, plus dobânda legală corespunzătoare.
Citeşte întreaga ştire: https://www.libertatea.ro/stiri/un-roman-stabilit-in-spania-a-abuzat-de-fiul-paralizat-al-concubinei-sale-ce-pedeapsa-cer-procurorii-3332666