Spania. Un român piroman ar putea ajunge la închisoare. Bărbatul a incendiat o stație de autobuz

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, de origine română, ar putea ajunge la închisoare, deoarece a dat foc la vegetația uscată și la niște coșuri de gunoi, din zona unei stației de autobuz din Ciudad Real.
În dimineața zilei de 14 august, românul, un bărbat fără adăpost, ar fi provocat intenționat incendiul din apropierea autogării. Românul a fost arestat și dus la Tribunalul de gardă (Primă Instanță și Instrucțiune numărul 7), urmând ca tehnicienii Consiliului municipal din Ciudad Real să evalueze prejudiciul creat.

Presupusul autor al incendiului, un bărbat român, a fost arestat în dimineața zilei de 14 august, chiar în vecinătatea stației de autobuz Ciudad Real, datorită vecinilor care au sunat la 092, scrie latribunadeciudadreal.es.

Mai mulți martori au sunat la Poliția, iar agenții s-au deplasat la fața locului și au procedat la arestarea presupusului autor al incendiului. Riscul răspândirii incendiului era mare din cauza temperaturile ridicate, prin urmare cei care locuiesc în zonă au ieșit speriați din case.

Din fericire, au fost luate măsuri rapide, iar pompierii au localizat și lichidat la timp incendiul. Românul piroman a fost dus la secția de poliție și interogat. Aparent, bărbatul pare să aibă unele tulburări psihice, spun polițiștii. El nu are un domiciliu stabil, doame pe stradă și nu a putut explica de ce a pus focul. În orice caz, în funcție de pagubele produse, românul ar putea ajunge la închisoare.
Citeşte întreaga ştire:https://www.stiridiaspora.ro/spania-un-roman-piroman-ar-putea-ajunge-in-inchisoare-barbatul-a-incendiat-o-statie-de-autobuz_473420.html